GDPR rendelet

Töltse le a jelenleg hatályos szabályzatot

Cégünk

A RF Production Hungary Kft. profiljával az adatvédelmi jogszabályoknak való megfelelést segítő hazai vállalkozás. Csapatunk ismeri a magyar viszonyokat és a vállalkozók világát, ezért a KKV szektor szereplőinek kínálunk személyre szabott megoldásokat a szakszerű és jogszerű adatkezelésért. Munkánkat a megbízhatóság és az igényesség jellemezi. 

Ez nem pusztán jogi megfelelés kérdése, igényesség, tisztesség kérdése is. A legtöbben tiszteljük dolgozóinkat, üzleti partnereinket és vásárlóinkat. Azért dolgozunk, hogy korrekt szolgáltatásokkal, termékekkel értéket teremtő piaci szereplők legyünk. Ezért igényünk, hogy az adatkezelésünk jogszerű és szakszerű legyen, hiszen nem szeretnénk kiszolgáltatni másoknak azok adatait, akik megbíznak bennünk. 

Mi az a GDPR és hogy érinti Önt?

General Data Protection Regulation, vagyis az Európai Unió és Tanács 2016/679-es rendelete. A jogszabályt 2018. május 25-től kell alkalmazni. A rendelettel együtt az Információs önrendelkezési jogról és az informciószabadságról szóló törvény is módosul. A cél, hogy a kezelt adatok nagyobb biztonságban legyenek, illetve kevesebb adatokkal kapcsolatos visszaélés történjen.